Alkalmanként 1-2 cm fogyás,
akár a különösen makacs területekről is?

Megerőltető testedzés nélkül?

Igen, nálam ez lehetséges!

Csak akarnod kell!

És ugye akarod? Hiszen nem csak az önbizalmadnak árt, hanem akár a párkapcsolatodnak is, lehet, hogy a környezeted is másképp ítél meg, de talán a legfontosabb, hogy a túlsúly megterheli a szívedet, a tüdődet, az ízületeidet és még csomó más negatív hatása is van a szervezetedre.
 
Gondold el, milyen lenne, 
 • ha újra elégedetten és büszkén nézhetnél tükörbe…
 • ha nem lenne para a strandra kimenni…
 • ha nem kellene féltékenynek lenned a nálad vékonyabbakra… 
 • ha ismét megbámulnának az után az emberek…
 • ha szinte bármilyen ruhát felvehetnél, mert jól állna rajtad?
 
Ezt az élményt, ezt a megváltozott új tudatállapotot fogja adni neked az általam összeállított 

Zsírmegsemmisítő Fogyasztó Program.

Biztos nem először próbálsz fogyni… Lehet, hogy a szüleidtől genetikusan örökölted a hízékonyságot, vagy egyszerűen nincs elég időd mozogni. És az is szomorú tény, hogy bizonyos területekről rettenetesen nehéz leadni a felesleget… Edzhetsz rengeteget és a változás csigalassúsággal jön… ismerős a szituáció? 
 
Nos, az a jó hírem van, hogy a Zsírmegsemmisítő Program segítségével pont onnan fogsz fogyni, ahonnan akarsz, méghozzá kezelésenként akár legalább 1 cm-t! S hogy ez az ígéret konkrétum maradjon, ezért alkalmanként ezt mérni is fogjunk.
 
A Zsírmegsemmisítő Program azért különleges, mert:
 • nem kell hozzá semmilyen gyógyszert vagy fogyasztószert szedni;
 • nem kell koplalnod, egyedül a szénhidrát beviteltől kell tartózkodnod 15h után;
 • hogy megtartsd a hatást, elég heti 3 x 30 percet sétálnod.
 
Ha fentieknél még többet teszel, vagyis ha kevesebb kalóriát viszel be és többet mozogsz, akkor az eredmény még jobb lehet!

És most itt az ideje, hogy lerántsam a leplet a
Zsírmegsemmisítő Program

részleteiről!

 1. Kavitációs zsírbontás - 20 perc
  Ez egy igen erőteljes, ultrahangot használó kezelés, melynek hatásossága a zsírleszívó műtéttel vetekszik! A gép által kibocsájtott impulzusok a sejtközi folyadékban buborékokat hoznak létre, melyek megrepesztik a zsírsejt falát… mely ezután a nyirokrendszer működése által kiürül a szervezetből.
  Természetesen teljesen fájdalommentes, maximum egy kis ciripelő hangot hallasz, ahogy a csontok visszaverik az ultrahangot.

 2. Rádiófrekvenciás kezelés - 20 perc
  E kezelés segítségével folytatódik a zsírbontás, de ezúttal mélyebb rétegeket céloz: a 40-42 fokos kezelési hőmérséklet segítségével megkezdődik a zsírbontás, a zsírsejtek sejtmembránján keresztül a szabad zsírsavak intenzíven távoznak a sejt közötti térbe, sőt a hőenergia a zsírsejtek egy részének széteséséhez is vezet. Ugyanakkor e kezelés növeli a kollagén-termelést is, melyfeszesíti és fiatalítja a bőrtvalamintcsökkenti a narancsbőrtis.
  A kezelés szintén fájdalommentes, mindössze egy kellemes melegséget lehet érezni a kezelőfej tájékán.

 3. Vákuum masszázs - 20 perc
  Az előző két kezelés alkalmával a zsírsejtek jelentős része a sejtközi folyadékba ürült ki. Hogy ezt gyorsabban és biztonságosabban eltávozzon a szervezetből, felgyorsítjuk a  nyirokrendszer működését. A Vákuum masszász hatására a nyirokkeringés sebessége akár az 50szeresére is felgyorsulhat! Bónusz, hogy még a cellulitisz eltávolítását is segíti.

És ha sürgős a fogyás és gyorsabban akarsz jobb eredményt, akkor íme egy 4. lépés, mely tovább növeli a hatást!
FULL EXTRA program

4. Gépi nyirokmasszázs + infra kezelés + testtekercselés – 30 perc

A légpárnák nyomó- és vibrációs ereje  segítségével tovább növeljük a nyirokkeringés hatásosságát. Az infravörös fény hatására gyorsul a sejtek anyagcseréke és nagy mennyiségű ATP (adenozin-trifoszfát) szabadul fel, mely tovább bontja a zsírsejteket. Az izzadás következtében kitágulnak a pórusok és a testtekercselés aromaterápiás hatóanyagai behatolnak a bőrbe, melynek karcsúsító-, bőrtisztító-, és bőrfeszesítő-hatása van.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram